Изборник Затворити

Клупске активности

Пред почетак лета смо и ове године обрадовали све чланове новим мајцама и качкетима са клупским обележјима. Том приликом смо уприличили и једно заједничко дружење свих чланова  и сликање. На жалост доста чланова је било одсутно јер је ове године школски распуст  у Србији почео нешто раније тако да су многи отишли на летовање

У мору лепих вести од почетка ове године једна свакако привлачи посебну пажњу. Председник нашег клуба Проф. Др Тоскић Драган је одлуком Скупштине града Крушевца, поводом Видовдана – Дана града, добио једно изузетно вредно признање, а то је „Похвалу Града“. Признање је добио, како се наводи у одлуци „за допринос развоју и популаризацији спорта, а посебно џудо спорта“. Награда му је уручена на свечаној седници Скупштине града Крушевца на Видовдан, 28.06.2023.године. Ова награда је како сам Професор Тоскић каже, истовремено и велико признање џудо клубу „Крушевац“ и још једна потврда да већ 53 године радимо један добар  и препознатљив посао, када су у питању млади и спорт.

Заједнички снимак свих добитника признања

Као и прошле године и ове смо добили прилику да у популарном дечјем забавном Дино парку одржимо јави тренинг. Трениг је прошао врло успешно и привукао је пажњу многобројних посетилаца који су се у том тренутку затекли у парку.

Детаљи са јавног тренинга одржаног у „Дино Парку“, (02.07.2023.)

За једну групу чланова који су стекли услов да полажу за жути појас, а из одређених разлога нису били у могућности да то учине на претходном полагању, организовали  смо ново које је одржано 08.07.2023. у просторијама клуба у Лазарици.

Заједнички снимак свих учесника полагања за жути појас
Клече с лева: Насковић Павел, Насковић Ника, Југовић Вук, Југовић Матија и Голубовић Лука
Стоје с лева: Тренер Живојинпвић Душан, Костић Василије, Милановић Реља, Тодоровић Алекса, Тодоровић Коста и председник клуба Проф. Др Тоскић Драган.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 + 6 =