Изборник Затворити

Две медаље из Бруса

У суботу 26.02.2023. у Брусу је одржано првенство централне Србије за сениоре на којем је наступило и двоје такмичара из џудо клуба „Крушевац“. У мушкој конкуренцији је наступао Арсић Арсеније и остварио леп успех освојивши бронзану медаљу у категорији до 81 кг. Чехић Ивона је у женској конкуренцији у категорији до 57 кг освојила сребрну медаљу.

Чехић Ивона и Арсић Арсеније

Ово првенство је искоришћено и за једну лепу акцију којом би се најмлађи џудисти мотивисали да још више заволе џудо и остану у овом спорту.  За мале џудисте рођене 2014. године и млађе је након завршетка сениорских борби које су и они посматрали, одржан један  краћи заједнички тренинг, а затим су сви учествовали и на  турниру који је за њих организован. Учествовало је око стотинак такмичара из централне Србије. Из џудо клуба „Крушевац“ је учествовало четрнаесторо такмичара.

Тренер Живојиновић Душан са учесницима турнира у Брусу (2023.)
Стоје с лева: Марковић Урош, Младеновић Петар, Судимац Дамјан, Драгутиновић Вујадин, Николић Вук, Ћирковић Душан, Бекрић Лана.
Клече слева: Миливојевић Максим, Николић Богдан, Костић Теодор, Величковић Михајло, Младеновић Павле, Југовић Вујадин, Маринковић Лазар.

 

Арсеније Арсић на победничком постољу, четврти с лева, (Брус,2023.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five + 7 =